The Maze Runner 2017 Online Subtitrat

În anul 2011, cu pași timizi, un debutant pe nume Dylan O’Brien își făcea cunoscută fața pe micile ecrane prin apariția într-un serial difuzat pe canalul de televiziune MTV. Serialul acela se numește Teen Wolf și, pe parcursul a 6 sezoane, domnul O’Brien și-a exercitat jocul actoricesc atât de bine, încât producătorii de la Hollywood l-au văzut și l-au plăcut încă din prima clipă. Tocmai de aceea, el a căpătat un rol deosebit de important în cadrul filmului The Maze Runner 2017 Online Subtitrat.

 

 Ce se întâmplă filmul în The Maze Runner 2017 Online Subtitrat?

 

Fiind un film de acțiune, pregătiți-vă de explozii și întâmplări periculoase. Partea de mystery e reprezentată de faptul că personajul principal, Thomas, se trezește brusc, într-un lift, fără să-și poată aduce aminte nimic din trecutul său. Apoi, cumva, ajunge într-un loc unde treizeci de băieți, pierduți asemeni lui, locuiesc. Aceștia și-au format o mică lume, unde mănâncă din culturile sădite chiar de ei înșiși și trăiesc într-o armonie absolută. Ei îl primesc pe Thomas cu brațele întinse și îl inițiază în tainele lumii aceleia, numite “The Glade”. Erounl nostru înțelege repede că el nu e decât un pion în tot acest joc și că la fiecare treizeci de zile, un nou băiat neștiutor, asemeni lui, apare.

 

În The Maze Runner 2017 Online Subtitrat, pe lângă greutățile ce țin de numărul prea mare de persoane și cantitatea redusă de hrană, intervine și problema supraviețuirii. Pentru că toți băieți sunt supuși terorii Grieversilor, niște monștri cyborg. Totul pare fără se sfârșit, până când o fată ajunge printre ei, cu o scrisoare ciudată. Această îi face pe băieți să se împartă în două categorii. Astfel, apar cei care vor să plece de acolo și să ducă o viață normala. Daca sunteti curiosi cum se va termina, aveti o singura vairanta: sa va uitati la el. Iata si un trailer: