The Shape of Water (2018)

The Shape of Water 2018 Online Subtitrat

Filmul pe care urmeaza sa vi-l prezentam in acest articol este unul foarte special. De ce spunem acest lucru? Ei bine, in caz ca ati trait in pestera in ultima vreme, va intelegem. Daca nu, atunci e aiurea sa nu stiti. The Shape of Water 2018 Online Subtitrat este castigator al presitigosului premiu Oscar. Da, ati citit bine. E un film premiat. Tocmai de aceea e si asa special. In continuare, va vom spune niste lucruri despre el. Nu va faceti griji, vom avea grija sa nu va dam din greseala vreun spoiler.

Va vom spune numai in linii mari. Si dupa ce vom face asta, va vom lasa si un trailer. De ce? Pentru a va da seama daca vreti sau nu sa urmariti filmul. Da, stim, e film de Oscar, deci ar trebui sa-l urmariti. Insa, acest lucru nu este intotdeauna acevarat. In unele cazuri, unul dintre cele mai importante lucruri e felul in care arata actorii. Pentru ca trebuie sa ii priviti timp de aproape 2 ore. In fine, acum stiti care va fi structura acestui articol. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem care e treaba.

Ce se intampla in The Shape of Water 2018 Online Subtitrat?

Guillermo del Toro este cel ce semneaza acest film absolut fantastic, ce a cucerit inimile atator fani de peste tot din lume.  Actiunea ne duce cu niste zeci de ani in trecut, intr-o perioada sumbra a istoriei. Anul este 1962, iar locul actiunii este America din timpul Razboiului Rece. Suntem siguri ca va aduceti aminte cat de nasoala a fost toata aceasta perioada. Un razboi devastator, plin de intrigi si de brutalitate la fiecare pas. Tocmai pentru aceste fapte a ramas in istorie. Numele de “Raboi Rece” se refera la natura speciala a sa. N-a fost doar un razboi normal cu arme, soldati si vieti luate. A fost un adevarat razboi psihologic, unde armele au fost de multe ori nevazute.

In The Shape of Water 2018 Online Subtitrat, statutul persoanelor in viata nu era altul decat pioni ce pot aduce avanaje in fata inamicilor. Nu mai conta cine erai. Conta doar sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru ca tabara ta sa castige razboiul. Actiunea o aduce in prim plan pe Elisa, o fata ce se simte tare singura in laboratorul guvernamental super pazit in care lucreaza. Totusi, viata sa urmeaza sa se dea peste cap. Urmeaza sa scape de plictiseala care parca pusese stapanire pe ea pana de curand.

De ce? Pentru ca intr-una din zile, descopera un lucru ciudat. E cu colega sa, Zelda si isi face treaba ca in fiecare zi. Si descopera ceva ce led va schimb vietile pentru totdeauna. Un experiment secret e dezvaluit si consecintele acestui lucru pot fi grave in The Shape of Water 2018 Online Subtitrat. Sunteti curiosi sa aflati ce se va intampla? Atunci stiti ce aveti de facut. Urmariti filmul. Acum, de cand a castigat si acest super premiu, e un must see. Un film pe care nu trebuie sa-l ratati. Iata si un trailer: