The Snowman 2017 Online Subtitrat

The Snowman 2017 Online Subtitrat

Pentru mulți dintre noi, prima zăpada reprezintă un prilej de bucurie. Însă, pentru un personaj feminin din The Snowman 2017 Online Subtitrat, lucrurile au stat diferit. Ea a dispărut în timpul primei zăpezi și de atunci, toată lumea o caută. O vor găsi?

 

 Care este povestea dispariției femeii?

 

Tânăra se plimbă liniștită în timpul primei furtuni de zăpadă. Apoi, brusc, a dispărut…Și nimeni nu știe unde poate să se afle. După ce toți locuitorii din orașul în care trăiește față fac tot posibilul s-o găsească și eșuează, se aduce artileria grea: o divizie de criminalistică de elită. Șeful acesteia, Harry Hole vrea cu tot dinadinsul s-o găsească pe tânără. Și problema care îi apăsa pe toți e că urmează o nouă furtună de zăpada. Și e aproape imposibil să supraviețuiască tânăra și în timpul ei, așadar totul e contra timp în The Snowman 2017 Online Subtitrat.

 

 Și asta nu e singura îngrijorare din filmul intitulat The Snowman 2017 Online Subtitrat

 

Pe lângă această sursă de tensiune, domnul Hole găsește ceva ce, la prima vedere ar părea banal sau, cel puțin, fără însemnătate. Întâlnește în calea sa un om de zăpada. Până aici, nimic greșit. Însă, legat de gâtul forme de zăpada se află o eșarfă. Din păcate, ea aparține tinerei dispărute. Și să spunem că poate n-ar însemna nici asta prea mult pentru mulți. Însă Harry Hole își dă seama că nu e o simplă întâmplare. Un criminal a lăsat acea eșarfă pentru a da de înțeles că fata e la el. Problema e că acel criminal n-a mai activat de mult timp, deci nu se știe dacă într-adevăr acesta s-a întors sau altcineva îi folosește metodele.

 

Până la urmă, nu asta contează cel mai mult. Cel mai important lucru e să se găsească femeia dispărută în timp util, până să se pornească următoarea furtuna de zăpada, probabil fatală. Si puteti afla daca fata va fi gasita, urmarind The Snowman 2017 Online Subtitrat. E o pelicula buna.