The Snowman (2017)

The Snowman 2017 Online Subtitrat

De data aceasta, vrem sa va prezentam un film care combina mai multe genuri. Astfel, The Snowman 2017 Online Subtitrat este atat un thriller de genul crime, dar si un film horror. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre acest film si dupa aceea, dumneavoastra veti hotari daca trebuie sa-l vizionati sau daca pur si simplu veti da Skip.

Ce se intampla in The Snowman 2017 Online Subtitrat?

Dupa titlul filmului, probabil v-ati dat seama in ce anotimp se petrece actiunea. Se petrece iarna. Mai exact, atunci cand pica prima ninsoare. O femeie dispare intr-un mod absolut misterios. O echipa de criminalistica de elita vine la fata locului sa vada cve s-a intramplat. Toti spera ca macar acestia sa poata sa gaseasca o pista sa-i conduca la victima.

Seful acestei echipe are la un moment dat un sentiment…asa, de deja vu. Uitandu-se la imprejurarile in care a disparut victima, un gand rece ii trece prin minte. Si anume, acela ca unul dintre criminalii mai vechi, despre care stie atatea, si-a reluat activitatile reprobabile. Sau, mai pe scurt, a inceput sa ucida din nou.

Harry Hole, ca acesta este numele sefului echipei, se avanta intr-o aventura periculoasa pentru a afla adevarul. In timpul cautarilor sale, el are parte de o scena care poate insemna multe lucruri. In The Snowman 2017 Online Subtitrat, el gaseste esarfa roz a victimei agatata de un…om de zapada. Si de aici, incep intrebarile…

Unde se afla victima? De cat timp e esarfa aceea pe omul de zapada? Si multe alte intrebari care trebuie sa-si gaseasca un raspuns in cel mai scurt timp. De ce? Ei bine…vine furtuna de zapada. Vine ninsoarea…Iar victima aceea e singura prin pustietatea alba. Sansele victimei de supravietuire pe o astfel de vreme sunt reduse. Pe scurt, ea nu va putea supravietui daca va ramane in pustietate in timpul viscolului.

Va reusi Harry Hole s-o gaseasca la timp? Va reusi el sa elucideze misterul? E intr-adevar mana acelui criminal de care isi aduce el aminte sau e doar o coincidenta? Sunt multe intrebari. Iar daca vreti sa aflati raspunsurile, atunci trebuie sa va uitati la The Snowman 2017 Online Subtitrat.