The Son of Bigfoot (2017)

The Son of Bigfoot 2017 Online Subtitrat

Vă era dor de o animație bună și plină de însemnătate? Atunci, nu vă faceți griji, căci în articolul de față, vă aducem la cunostiinta existența unei noi animații ce întrunește calitățile anterior menționate. Este vorba despre The Son of Bigfoot 2017 Online Subtitrat.

 

 Care e povestea?

 

Un tată poate fi multe lucruri. Poate fi un antiexemplu pentru fiul său sau, din contra, un exemplu. Apoi, poate fi sărac sau bogat. Și, nu incele din urmă, poate fi o persoană neînsemnată sau o mare personalitate. Dar pentru personajul principal din filmul The Son of Bigfoot 2017 Online Subtitrat are parte de un adevăr destul de greu de digerat: tatăl lui este nimeni altul decât Bigfoot.

 

Adam, căci acesta este numele băiatului ce află că tatăl său e un personaj binecunoscut, pornește într-o aventură din care nu se știe cum va ieși. În timpul acesteia, descoperă o serie de adevăruri care îl vor șoca. Se pare că Bigfoot a fugit de el și s-a ascuns în munți pentru că este urmărit de o companie foarte puternică, HairCo. Această dorește să întreprindă diverse experimente dubioase cu ADN-ul lui Bigfoot.

 

In The Son of Bigfoot 2017 Online Subtitrat, tatăl și fiul încep să se cunoască mai bine și ușor ușor, timpul pierdut se recuperează. Între timp, Adam descoperă că și el are super puteri, asemeni tatălui său. Astfel, devine și el o țintă pentru malefica HairCo. Și partea mai puțin plăcută e că, tocmai din cauza urmelor lăsate de Adam în timpul căutării tatălui său, compania malefică știe acum exact unde să-l găsească atât pe el, cât și pe Bigfoot. Și de aici începe o urmărire plină de suspans și neprevăzut.

 

Vor reuși tatăl și fiul să se salveze și să poată după aceea să ducă o viață liniștită, bucurându-se unul de altul? Puteti afla urmarind The Son of Bigfoot 2017 Online Subtitrat.