The Sweet Life (2016)

The Sweet Life 2016 Online Subtitrat

The Sweet Life 2016 Online Subtitrat este un film numai bun de vizionat pentru indragostiti. El ne spune povestea a doi oameni care, pana sa se intalneasca, se simt goi pe interior. S-au plictisit de tot ceea ce este in jurul lor, de toti si de toate.

Ce se intampla in The Sweet Life 2016 Online Subtitrat?

Kenny este un simplu vanzator de inghetata din Chicago. Isi face treaba bine, insa inima lui e la fel ca produsul pe care-l vinde in fiecare zi. Totusi, intr-una din zile, are parte de un client neobisnuit. Un client care ii va schimba viata pentru totdeauna. Lolita, o domnisoara foarte prezentabila apare  si incepe sa discute cu vanzatorul de inghetata. In urma unei discutii incredibile si aprinse, fata il convinge cumva pe baiat sa isi lase locul de munca.

Si de aici, incepe aventura in The Sweet Life 2016 Online Subtitrat. Lolita si Kenny au parte de o relatie interesanta, pana cand decid ca trebuie sa si-o serbeze cumva. S-o faca sa conteze. Asadar, cei doi decid c-ar fi bine sa se sinucida, aruncandu-se de pe Golden Gate Bridge impreuna. Demonii lor interiori se pare ca actioneaza si ii fac sa se comporte cum nu ar trebui.

Intrebarile se aduna. Vor putea ei oare sa-si termina noua relatie atat de brusc si atat de prostesc? Pana la urma, de ce sa se sinucida, daca tocmai s-au gasit si le e bine impreuna? De ce sa nu ramana in viata si sa se bucure unul de celalalt? Ramane de vazut daca se vor suci in ultima secunda sau daca intr-adevar se vor arunca de pe pod. Trebuie sa va uitati la The Sweet Life 2016 Online Subtitrat pentru a vedea deznodamantul povestii de dragoste dintre Kenny Parker si Lolita Nowicki.

Nu uitati ca avem si o pagina de Facebook, unde puteti da Like, daca vreti sa fiti la curent cu noile aparitii.