The Tunnel (2016)

The Tunnel 2016 Online Subtitrat

Astazi avem un super film, numit The Tunnel 2016 Online Subtitrat. Actiune, drama si thriller combinate pentru dumneavoastra.

Ce se intampla in The Tunnel 2016 Online Subtitrat?

Povestea il are in prim plan pe Jung-soo, un simplu vanzator de masini, care isi termina ziua si porneste spre casa, unde abia asteapta sa petreaca la ziua de nastere a fiicei sale. Pentru aceasta ocazie speciala, Jung-soo s-a pregatit cu un super tort pe care urmeaza sa i-l ofere fetitei sale dragi.

Drumul spre casa al vanzatorului nostru de masini trece si printr-un tunel, care de data asta se surpa. Prins sub moloz, dar si sub resturile de munte picate de deasupra, Jung-soo incearca sa cheme ajutoare pentru a-l scapa de sub daramaturi. Intr-un final, el reuseste sa ia legatura cu unitatile de salvare.

Gandindu-se ca e mai bine sa aiba mai multe surse de salvare, in eventualitatea in care unitatile nu ajung la timp, barbatul suna si presa.  El isi foloseste singurul mijloc de comunicare cu exteriorul: telefonul. Din pacate insa, bateria acestuia este pe terminate, astfel incat timpul se scurge si sansele sale de supravietuire scad. Din pacate insa, presa, inainte sa porneasca sa-l ajute, are grija sa faca din aceasta intamplare, un adevarat eveniment mediatic, pentru profit.

Vor reusi unitatile de salvare sa ajungala timp pentru a-l salva pe Jung-soo? Va reusi presa sa il salveze, si sa dea breaking news-ul dorit de toata lumea: prizonierul este in viata sau vor ajute prea tarziu?

Sunteti curiosi? Vreti sa aflati ce se intampla cu tatal al carui fetita il asteapta acasa? Atunci urmariti The Tunnel 2016 Online Subtitrat la noi pe site. Si, daca v-a placut filmul, puteti sa il distribuiti pe retelele sociale. Nu de alta, dar ar fi pacat sa nu-l vada si prietenii vostri.

Va multumim pentru vizita!