The Wall (2017)

The Wall (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis

The Wall 2017 film online subtitrat in romana si Zidul 2017 este un thriller palpitant. Probabil unul dintre lucrurile care il fac atragator pentru publicul iubitor de lupte este aparitia unui super luptator. Il stiu toti. E vorba despre John Cena.

In acest film, este vorba despre doi soldati pusi la pamant de catre un lunetist de origine iraniana intre care se afla un zid instabil ce se poate prabusi oricand.  Unul dintre cei doi soldati se duce sa investigheze o zona care era foarte suspecta. Acesta este luat prin surprindere de un atac armat, aparut din senin, Deoarece era accidentat, acesta primeste ajutor de la colegul sau. Prietenul sau isi risca viata pentru el si astfel, ei alearga prin multimea de gloante, sperand ca niciunul din ele sa nu-i strapunga. Pana la urma, ei se adapostesc in spatele unui zid, iar apoi cer instructiuni ca totul sa se termine cu bine.

Insa, vor avea ei parte de liniste pana vor veni ajutoarele? Sau inamicii ii vor zari si vor incerca sa-i omoare? Lupta pentru supravietuire este mai grea ca oricand. Cei doi camarazi trebuie sa-si asigure unul altuia spatele si sa fie pregatiti de orice. Nu trebuie sa aiba incredere in nimeni. Trebuie sa supravietuiasca pana cand va veni cineva sa-i salveze. Insa, ar putea fi prea tarziu pentru cei doi soldati curajosi.

Afla si tu ce se intampla in acest thriller palpitant. Ia-ti de rontait si pregateste-te psihic, deoarece scenele vor fi grele. Vei trai fiecare secunda tensionata alaturi de eroii filmului, fara sa-ti dai seama. La aceasta contribuie si imaginile luate profesional, si muzica ce te baga efectiv in actiune. Gata, nu va mai spunem nimic. Va lasam sa savurati asa cum se cuvine acest film. Vizionare placuta! Si nu uitati sa dati un share daca v-a placut filmul, sa-l vada si prietenii vostri.

 

Zidul 2017 online subtitrat gratis