The Wizard of Lies (2017)

The Wizard of Lies 2017 Online Subtitrat

The Wizard of Lies 2017 Online Subtitrat este un adevarat deliciu pentru orice cinefil. Pe langa faptul ca in distributie il regasim si pe legendarul Robert DeNiro, avem de-a face si cu o super poveste.

Povestea din The Wizard of Lies 2017 Online Subtitrat

Este foarte tare! Suntem in anul 2008, anul in care consilierul de investitii, agentul de bursa si finantatorul, pe numele sau Bernie Madoff a fost arestat. Pentru ce? Ei bine, se spune ca a savarsit cea mai mare frauda de tip financiar din istoria Statelor Unite ale Americii. Wow, ce acuzare! Va dati seama ce sentinta dura il asteapta. Nu va dati seama? atunci va spunem noi: 150 de ani de inchisoare. Saracul are 71 de ani.

Pelicula intitulata The Wizard of Lies 2017 Online Subtitrat urmareste schema Ponzi, schemele, inselaciunile si practic, musamalizarea cazului Bernie Madoff. Pe langa acestea, in film suntem martorii si la punerea sub lupa a fiilor sai, dar si a sotiei acestuia. Un blockbuster adevarat, plin de suspans, in care viata unui magnat este ca o carte deschisa pentru cei care privesc.

Unii spun ca banii aduc fericirea. Ei bine, pentru Bernie Madoff, acest lucru nu este neaparat adevarat. Da, il face mai puternic, mai influent, insa ii fura niste lucruri esentiale pentru fiecare dintre noi: linistea si familia. El incepe o cursa infernala din care nu se mai poate retrage. O cursa care are un premiu atat de mare, intruchipat de puterea financiara, incat il face pe barbat sa uite ceea ce conteaza cel mai mult pe aceasta lume.

Isi va da seama la timp Bernie Madoff de ceea ce face si de repercursiunile ruinei financiare? Afla raspunsul, urmarind filmul The Wizard of Lies 2017 Online Subtitrat la noi pe site.

Ti-a placut filmul? Super! Daca e, poti sa ii dai si un share pe Facebook, de exemplu, pentru a-l vedea si prietenii. Pe data viitoare!