The Work (2017)

The Work 2017 Online Subtitrat

Filmul pe care vrem sa vi-l prezentam in cadrul articolului de astazi va fi foarte bine primit de catre fanii faimoasei serii TV numita Prison Break. De ce? Datorita locului in care se desfasoara. In The Work 2017 Online Subtitrat, totul se petrece intr-o camera dintr-o inchisoare. Haideti sa vedem care este pana la urma treaba.

Ce se intampla in cadrul filmului The Work 2017 Online Subtitrat?

Reabilitare. Acesta este cuvantul principal al peliculei. Suntem in inchisoarea Folsom, locul unde un grup format din trei persoane participa la o actiune a puscariei. Aceasta actiune presupune o sesiune de terapie pe parcursul a 4 zile. In cadrul acesteia, un grup de oameni inchisi in spatele gratiilor pentru tot felul de fapte cel putin reprobabile.

The Work 2017 Online Subtitrat
The Work 2017 Online Subtitrat

Scopul acestei intalniri dintre cei din afara inchisorii Folsom si cei tinuti aici pentru lucrurile savarsite este de a-i invata pe cei din urma in ce consta procesul de reabilitare. Stiti ca se spune ca, odata iesit din inchisoare, e ca si cum te-ai naste din nou. Si acest lucru este adevarat pe de-a intregul. Daca stam sa ne gandim, in momentul in care pui din nou piciorul in lumea libera, total diferita de ceea ce ai gasit in inchisoare, iti ia ceva sa revii la vechile obiceiuri. Si nu ne referim aici la acele obiceiuri care te-au adus in prima instanta in spatele unor gratii de fier. Nu. Ne referim la modul de viata de dinainte.

In The Work 2017 Online Subtitrat, grupul de  infractori trebuie sa inteleaga ca nu e treaba usoara sa revina in societate. E posibil sa nu mai aiba unde sa locuiasca. E posibil sa nu mai aiba niciun fel de prieteni dintre cei vechi, pe care i-a dezamagit. Dar, e foarte probabil ca nici macar familia sa nu-i mai suporte prin preajma, dupa tot raul pe care l-au facut. Si dupa toata reputatia pe care le-au stricat-o, prin faptele lor. Insa, reabilitatea trebuie sa se produca.

Daca vor intelege acestia cum sta treaba dupa cele 4 zile de terapie, ramane de vazut. Puteti afla cum decurg lucrurile daca va uitati la filmul documentar intitulat The Work 2017 Online Subtitrat.  Si nu uitati ca puteti comenta la acest articol daca vi s-a parut un film bun sau nu. Sectiunea de comentarii este deschisa strict pentru astfel de pareri pertinente din partea utiliatorilor nostri.