The World Before Your Feet (2018)

The World Before Your Feet 2018 Online Subtitrat

Azi ii dam putina iubire si unei categorii de filme de pe site pe care o cam neglijam. Tocmai de aceea, filmul de astazi este un documentar. Unul care se numeste The World Before Your Feet 2018 Online Subtitrat. Sunteti curiosi sa aflati cam care ar fi subiectul sau? Atunci, haideti sa vedem.

Ce se intampla in The World Before Your Feet 2018 Online Subtitrat?

Avem un personaj principal: Matt Green. E un barbat in varsta de 37 de ani care are un tel personal cel putin neobisnuit. El vrea sa umple prin fiecare ungher al New York-ului. Si cand spunem fiecare ungher, o spunem de-adevaratelea. In total, e vorba de o adevata aventura urbana. Daca ar fi sa adaunam toate distantele, am avea de-a face cu peste 8000 de mile.

Ce va gasi Matt Green in aventura sa prin New York?

Intrebari peste intrebari. La prima vedere, ce poate gasi o persoana intr-un oras atat de aglomerat? Sigur nu poate fi vorba de prea multe locuri neatinse. Sau e fix invers? Poate ca un om care vrea sa gaseascadiverse, gaseste. Iar altii care in mod normal nu cauta, nu gasesc. Suna destul de logic. In aglomeratia urbana, e greu sa stai sa admiri locurile din jur. De obicei, toti oamenii se grabesc undeva. Ba la serviciu, ba acasa, ba pe la vreo intalnire. Tocmai de aceea, frumusetile orasului trec deseori pur si simplu deobservate.

The World Before Your Feet 2018 Online Subtitrat – concluzie

Punem pariu cu dumneavoastra ca n-ati mai vazut un documentar de mult timp. Tocmai de aceea, suntem de parere ca The World Before Your Feet 2018 Online Subtitrat ar trebui sa fie pus pe lista. Si ar trebui si vazut rapid. Daca ati ales pana la urma sa urmariti acest documentar, nu uitati sa ne lasati parerile voastre. Iata si un trailer: