Thor Ragnarok (2017)

Thor 3 Ragnarok 2017 Online Subtitrat in Romana HD

Suntem siguri că vă plac filmele cu supereroi. Tocmai de aceea, astăzi vom vorbi despre un astfel de film, respectiv Thor Ragnarok 2017 Online Subtitrat. Haideți să vedem despre ce este vorba și în ce aventuri nebunești se mai avântă Thor de data aceasta.

 

 Care e povestea din Thor Ragnarok 2017 Online Subtitrat?

 

În noul film, Thor se trezește captiv într-un loc necunoscut, de partea celalalta a Universului. Aici, el află că  singura sa șansă de a supraviețui și de a fi lăsat în libertate e să participe la un turneu cu gladiatori, unde să lupte pentru ce vrea. Știm cu toții că mânuitorul ciocanului este destul de puternic, deci nu i-ar fi greu să treacă prin câțiva gladiatori de duzină pentru a-și recăpăta viața. Problema însă e că în Thor Ragnarok 2017, eroul nostru nu este singurul luptător al binelui prezent în acel loc dubios.  Incredibilul Hulk se află acolo și a fost pus în temă cu ce trebuie să facă pentru a fi eliberat.

 

Thor trebuie să învingă pentru a scăpa de acolo și asta în timp util pentru că Asgard e amenințat de maleficul Ragnarok și numai cel cu ciocanul poate să-l înfrângă. Și asta nu e tot. Pe lângă Ragnarok, există și un alt pericol pentru civilizația asgardiana: Hela. Nimeni nu știe cât de puternică este, însă toți au în vedere faptul că vrea răul locuitorilor din Asgard. Iar in Thor Ragnarok 2017 Online Subtitrat, aflati daca va putea Hela sa fie oprita sau nu.

 

Din punct de vedere numeric, eroul nostru nu stă prea bine. Dacă va vrea să salveze ziua și de această dată, va trebui să se gândească la un plan foarte bun. Și să fie atent la fiecare pas, pentru că pericolul poate veni și din stânga și din dreapta. Va reuși el? Dacă vreți să vedeți cum o scoate la capăt, uitati-va la Thor Ragnarok 2017 Online Subtitrat.

Alte filme super tari