Three To Tango 1999 Online Subtitrat

In Three To Tango 1999 Online Subtitrat, Oscar (Matthew Perry) si Peter (Oliver Platt) sunt doi tineri arhitecti. Ei se gandesc sa dea lovitura acceptand provocarea milionarului Charles Newman (Dylan McDermott) de a reconfigura arhitectural o locatie, penduland intre un stil modern, nonconformist si pastrarea spiritului clasic.

Ce se intampla in Three To Tango 1999 Online Subtitrat?

Three To Tango 1999 Online Subtitrat
Three To Tango 1999 Online Subtitrat

Ca in orice ramura profesionala, concurenta nu ezita sa le puna bete in roate, totul incepand de la un zvon lansat inca de la prima intalnire cu “patronul”. Astfel, Oscar si Peter sunt “barfiti” ca fiind homosexuali. Acest lucru ce va constitui pe intreg parcursul filmului atat un motiv de bucurie pentru Oscar (datorita orientarii sale se apropie de amanta milionarului, la insistentele carismatice ale acestuia, sub pretextul supravegherii indeaproape), dar si de revolta (cum poate un homosexual sa initieze o relatie cu o femeie, care stie despre el ca este homosexual?).

Din momentul declasarii micii idile romantice intre Oscar si Amy Post (Neve Campeblle) se intampla ceva. Cursa pentru proiectul arhitectural cade pe planul doi. Toata energia acestei comedii Three To Tango 1999 Online Subtitrat  e speciala. Se concentreaza pe redarea momentelor dulci-penibile-amuzant-iritante pe care Oscar le traieste ca barbat heterosxual. El este sufocat de anatema homosexualitatii. Pe langa asra si datoria-teama pe care o simte fata de ideea de a dezvolta o relatie romantica cu amanta sefului sau e problematica. E lucru ce ar putea periclita clar castigarea concursului de proiecte.

Three To Tango 1999 Online Subtitrat – Concluzie

Concluzii: “Three to tango” este o comedie simpla, amuzanta, fara pretentii, numai buna pentru o dupa amiaza lenesa de duminica. Voi v-ati uitat la film? Nu uitati ca puteti sa ne lasati parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos. Vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce postam? Aveti la indemana pagina de Facebook, unde va asteptam Like-urile.