Top 3 filme

Need for Speed – Inceputuri

Acesta este unul din cele mai bune filme pe care le-am urmarit in acest inceput de an si il includ in topul celor cinci filme pe care nu trebuie sa le ratezi.  Filmul este inspirat din seria de jocuri cu acelasi nume si pot spune ca se apropie foarte mult de seria Fast and Furious. In primul film al seriei care se anunta a fi una de mare succes, am vazut niste masini toarte tari si multi cai putere. Am trait toate momentele la intensitate maxima. Va recomand sa vedeti acest film in varianta 3D fiindca veti avea impresia ca faceti parte din toata actiunea.

300 – Ascensiune unui imperiu


Inca nu am avut ocazia sa urmaresc continuarea celeburir film “300″, insa este pe lista filmelor mele pe care nu trebuie sa le ratati. O sa merg la cinema zilele urmatoare sa il vad in varianta 3D fiindca este un film de actiune foarte bun si la fel ca si primul film al seriei, te tine in suspans de la inceput pana la final.

12 Ani de Sclavie


Acesta este unul din filmele care ma face sa imi dau seama ca libertatea unui om este un lucru de nepretuit. 12 ani de sclavie este un film formidabil despre viata oamenilor de culoare in perioada in care libertatea si onoarea erau lucruri la care doar visau. Filmul spune povestea unui barbat liber care ajunge sa lucreze ca si sclav timp de 12 ani. Nu vreau sa dau totul din casa legat despre acest fim, dar il recomand cu cea mai mare placere.

Suntem foarte, foarte curiosi daca ati vazut cel putin unul din filmele despre care v-am vorbit in acest articol. Daca ati vazut, atunci spuneti-ne la comentarii cateva cuvinte. V-au placut, nu v-au placut si nu in ultimul rand de ce v-au placut sau nu v-au placut.

Alte filme super tari