Truth or Dare (2018)

Truth or Dare 2018 Online Subtitrat

In Truth or Dare 2018 Online Subtitrat, trebuie sa alegi: adevar sau provocare. Nu exista niciun fel de cale de mijloc. Daca ai ales un lucru, ramai cu acel lucru pana la finalul filmului. Personajele sunt super, actiunea incitanta si suntem siguri ca va va placea tot ceea ce veti vedea. Totusi, pentru a nu fi acuzati de subiectivism, va vom spune despre ce e vorba. Nu va faceti griji, n-o sda dam spoilere. Si dupa asta, dam si un trailer, sa vedeti personajele. Abia dupa ce cititi articolul si va uitati la trailer, va puteti face o parere. Si puteti decide daca va veti uita sau nu.

Ce se intampla in Truth or Dare 2018 Online Subtitrat?

Dupa cum va spuneam mai devreme, totul porneste de la un banal joc intre prieteni. Suntem siguri ca si voi ati jucat cel putin o data acest super joc. E vorba despre adevar sau provocare. Un joc simplu, dar distractiv. Un joc care poate face o seara plictisitoare interesanta. Astfel gandesc si tinerii care aleg sa se joace intr-o seara banala. Numai ca, in realitate…

Jocul devine serios…

Din pacate pentru ei, intregul joc devine serios. Ei nu isi dau seama ca sunt urmariti din umbra de niste entitati care se decid sa intre si ei in joc. Si sa faca lucrurile mult, mult mai interesante. Astfel, fiecare jucator care alege adevar si nu il spune in totalitate, pateste ceva urat. La fel si cu cei care aleg provocare, dar nu vor sa o faca.

Tocmai din aceasta cauza, ei trebuie sa se gandeasca bine. In Truth or Dare 2018 Online Subtitrat, alegerile sunt urmate de consecinte. Si trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a porni pe o alegere, fie ea adevar sau provocare. Ramane de vazut cum se va termina filmul.

Alte filme super tari