Tulip Fever (2017)

Tulip Fever 2017 Online Subtitrat

Urmeaza sa va prezentam o drama romantica, in care dragostea trebuie sa invinga: Tulip Fever 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in Tulip Fever 2017 Online Subtitrat?

Suntem in secolul al 17-lea, in Amsterdam. Dupa cum unii dintre dumneavoastra poate stiu, in acest timp, are loc “criza lalelelor”. Altfel spus,  din diverse motive, aceste plante ajung sa coste foarte mult. Si nu va ganditi la o crestere nesemnificativa sau la dublarea pretului. Nu. Pretul lor ajunge sa fie asemanator cu cel al apartamentelor. Incredibil, dar adevarat…Va dati seama ca, tocmai din aceasta cauza, se si numeste perioada “criza lalelelor”. Pentru ca toata lumea voia lalele, sa le vanda si sa se imbogateasca.

In fine, nu acesta este subiectul filmului Tulip Fever 2017 Online Subtitrat. Filmul in sine ne spune povestea unui pictor, ce se indragosteste de una dintre fetele careia trebuie sa-i faca un tablou. Si de aici incepe aventura. Pot ei sa se iubeasca? Isi impartasesc sentimentele sau doar pictorul e indragostit pana peste cap? Poate ca fata care asteapta sa ii fie dat tabloul cu ea, asteapta doar tabloul. Nu si un iubit. Sunt familiile lor la fel de instarite? Statutul social joaca un rol foarte important in luarea a astfel de decizii. Pot cei doi sa se iubeasca nespus, dar sigur nu vor primi “da”-ul din partea familiilor. Totul depinde de ei. Si de cat de puternica este flacara din jurul dragostei lor. Poate sa fie doar o flama trecatoare.

Si totusi, se iubesc ei indeajuns? Va reusi dragostea lor sa invinga? Sau va fi stinsa pentru totdeauna? Sunt atatea intrebari la care acest filmul trebuie sa raspunda. Si raspunde. Insa, nu va spunem raspunsurile. va lasam sa le aflati singuri. Apasati Play si uitati-va la Tulip Fever 2017 Online Subtitrat. Si, daca v-ati regasit sau pur si simplu v-a placut, nu uitati sa-i dati un share.

 

Alte filme super tari