Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween (2017)

Tyler Perry's Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat

Boo hoo hoo! V-am speriat? Nu? Eh, am incercat si noi…Astazi suntem bucurosi sa va prezentam un film perfect pentru perioada Halloween-ului. Se numeste Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat.

E de groaza sau de comedie?

Teapa! Daca va asteptati la un film de groaza, care sa va faca sa nu mai puteti dormi la noapte, atunci uitati-va la categoria de filme horror de pe site-ul nostru. De ce? Pentru ca acest film, despre care vom vorbi in articolul de astazi nu e nici pe departe de groaza. Din contra! Genul filmului este comedie.

Echipa din Tyler Perry’s Boo se reuneste in Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat

V-a fost dor de Madea, Bam si Hattie? In primul Boo! A Madea Halloween, ei au fost super. Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii lor. In noul film, Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat, ei trec prin noi aventuri, mai tari decat cele din primul film. Asa ca pregatiti-va!

Tyler Perry's Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat
Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat

Se pare ca intr-o tabara au loc niste lucruri dubioase. Martori de la fata locului povestesc c-au vazut niste umbre ciudate si ca au auzit si unele tipete inspaimantatoare. Avand in vedere toate aceste fapte, nu ramane de facut decat un lucru. Trebuie sa fie cheamata echipa abilitata in astfel de intamplari. Madea, Bam si Hattie ajung la fata locului. In Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat, numarul de monstri ce vor sa le faca ziua grea eroilor nostri e destul de mare. Printre acestia, se numara creaturi precum sperietori, goblini si altii.

Vor reusi eroii nostri sa invinga fiecare monstru in parte si sa salveze ziua? Sa va spunem raspunsul sau sa nu vi-l spunem? Evident, nu vi-l vom spune. Asta pentru ca vrem sa va bucurati de Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween 2017 Online Subtitrat asa cum trebuie. Adica, sa-l vizionati si sa fiti alaturi de Madea, Bam si Hattie pana in ultimul minut al filmului, pentru a vedea ce se intampla si cum fac fata.