Ultimii Cavaleri (2015)

Ultimii Cavaleri 2015 Online Subtitrat

Astazi va propunem o portie zdravana de istorie in Ultimii Cavaleri 2015 Online Subtitrat , film in care joaca si Martin Freeman. Asadar, un film pe care nu trebuie sa-l ratati! Apasati Play!

Ce se intampla in film?

Raiden este comandantul cavalerilor. In copilarie, acesta a fost antrenat de maestrul pe nume Bartok. Nu mica ii este mirarea lui Raiden atunci cand afla ca tocmai maestrul vrea ca el sa-l mosteneasca. El e teribil de fericit, insa starea de euforie nu tine mult. Mott, imparatul emisarului il forteaza pe Raiden sa i se supuna tatalui sau surogat. Pe langa asta, el este alungat din castel, impreuna cu alti oameni si ii sunt luate toate titlurile.

Mott este un paranoic din fire, astfel incat tot timpul se asigura de buna functionare a lucrurilor si se gandeste la toate planurile posibile pentu a-i fi bine. Insa, atunci cand Raiden se decide sa razbune mostenirea lui Bartok, lucrurile se schimba.

Raiden va gasi o modalitate sa se infiltreze in castel. El vrea neaparat sa-si razbune maestrul. Insa, ramane intrebarea: va reusi el sa-l invinga pe Mott? Va supravietui? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla daca urmariti Ultimii Cavaleri 2015 Online Subtitrat la noi pe site.

 

 

 

 

Alte filme super tari