Underworld Awakening Online Subtitrat

Nu puteam rata Underworld Awakening. Deşi le-am văzut pe celelalte trei m-am hotărât că nu vreau să omit vreun detaliu. Asadar  le-am revăzut înainte să mă duc la cinema. Nu puteam fi mai fericit de alegerea făcută. Sunt unele lucruri pe care pur şi simplu nu ţi le puteai aminti decât dacă ai o memorie foarte bună. Eu nu am aşa cum cam toţi prietenii mei ştiu. Sau dacă le-ai revăzut (aşa cum am făcut eu).

Poate mulţi care nu au văzut niciun film din această serie se gândesc că aceasta este o altă producţie gen Twilight, o franciză în care este prezentată lupta mitică dintre vampiri şi vârcolaci şi în care este adăugată multă, poate prea multă dragoste, iubire, transformând-o într-o telenovelă fără sfârşit.

Din fericire nu este cazul şi pentru Underworld şi cred că aici trebuie să le mulţumim celor de la Sony, care au continuat seria foarte bine (şi au angajat oamenii potriviţi pentru această treabă), celor doi regizori (Mans Marlind şi Björn Stein) şi intregii lor echipe care nu au dezamăgit.

Kate Beckinsale se întoarce în rolul Selenei, războinica vampir ce reuseşte să scape din incinta unde era ţinută de oameni doar ca să se trezească într-o lume în care aceştia au aflat de existenţa vampirilor şi a vârcolacilor, ducând un război pentru eradicarea ambelor specii. Lumea ei este dată peste cap în momentul în care află că are un copil de paisprezece ani cu un Lycan pe nume Nissa.

Încă o dată scenariştii îşi fac treaba foarte bine şi reuşesc să creeze o poveste captivantă, plină de surprize şi mai ales, adaugă în războiul deja existent dintre vampiri şi vârcolaci, oamenii, dar într-o manieră în care să nu ţi se pară că sunt doar de decor. Iar impactul care îl au asupra războiului contează enorm.

Frumoasa Kate Beckinsale, care parcă zici că este cu adevărat un vampir, deoarece la aproape 40 de ani arată mai bine decât în primul film din 2003.  Acolo avea 30, o interpretează extraordinar pe Selena, războinica vampir. Reuşeşte să transforme din Selena un personaj care cu greu poate fi uitat. Tinerei India Eisley (care joacă rolul Eve, copilul de paisprezece ani al Selenei) îi prevăd un viitor promiţător dacă continuă cu prestaţii ca cea din Underworld Awakening.

Theo James face o treabă foarte bună în rolul lui David un alt vampir care o ajută pe Selena. Distribuţia este întregită de Michael Ealy (Detective Sebastian) şi Stephen Rea (Stephen Rea). Acestia  intepretează bine rolurile ce le-au fost atribuite. E o adevarata placere sa ii privesti

Cu siguranţă Underworld Awakening Online Subtitrat este un film de văzut la cinema. Mai ales în 3D. Deşi nu sunt fanul acestui tip de format (am văzut destule care să mă dezamăgească profund şi prea puţine care să îmi placă) acum trebuie să recunosc că efectele sunt foarte bine realizate. Colana sonoră este de asemenea extraordinară, realizată de Paul Haslinger. Dacă cauţi un film care să conţină acţiune din plin şi care să nu te plictisească, Underworld Awakening este filmul care trebuie să-l vezi.