Venom (2018)

Venom 2018 Online Subtitrat

Venom 2018 Online Subtitrat reprezinta unul dintre cele mai asteptate filme  de actiune ale anului. Fie ca esti fan supereroi, fie ca nu, toti vrem sa vedem un film in care personajul principal nu trebuie sa respecte regulile normale ale unui supererou, nu?

Ce se intampla in Venom 2018 Online Subtitrat?

Isi face aparitia cel mai de temut adversar al lui Spider-man. Omul Paianjen nici nu stie ce il asteapta, insa va afla in scurt timp. Un extraterestru ce poate poseda persoanele va fi descatusat si se va uni cu un barbat ce il uraste pe Spiderman: Eddie Brock. Si dupa ce se va intampla lucrul acesta, totul va deveni periculos si fara scapare. Daca nici macar aruncatorul de panze de paianjen nu poate sa-i faca fata noului venit?

Venom 2018 Online Subtitrat:  Simbiotul Venom se lupta cu simbiotul Riot

Venom 2018 Online Subtitrat
Venom 2018 Online Subtitrat

Toate filmele care se respecta au si un personaj principal si un personaj care ii face viata un calvar personajului principal, iar Venom 2018 Online Subtitrat nu face expectie de la regula. In noul film Marvel, simbiotul negru se va lupta cu un alt simbiot. Nu stim cat de familiarizati sunteti cu subiectul simbiotilor…Tocmai de aceea trebuie sa va spunem ca Venom este primul simbiot.

Dupa Venom, in benzile desenate si filmele cu Spiderman a aparut Carnage. Teoretic, Carnage este fiul lui Venom. Si daca e sa ne luam dupa reguli, Carnage ar trebui sa fie mai slab decat Venom. Insa, e invers. Carnage este mai puternic decat Venom. Si acest lucru se intampla cu fiecare simbiot nou aparut.

Urmatorul simbiot, aparut dupa Carnage va fi mai puternic decat el si tot asa. Ati inteles ideea, nu-i asa? Bun. In Venom 2018 Online Subtitrat, Venom nu se lupta cu Carnage, ci cu un simbiot aparut cu mult dupa Carnage. Va dati seama ce inseamna asta, nu-i asa? Acel simbiot despre care va vorbim este mult mai puternic, din toate punctele de vedere.

Cine este simbiotul Riot?

E vorba despre Riot. Daca Venom vi se pare infricosator, atuni cand il veti vedea pe Riot in actiune in timpul filmului, va veti ingrozi de-a binelea. Puternile lui le depasesc pe ale lui Venom. El isi poate transforma bratele in arme. De exemplu, isi poate face din maini niste topoare sau sabii. Nu se stie cum apare Riot in film, insa vom afla.

Gazda lui Venom este Eddie Brock. Un jurnalist care il uraste din tot sufletul pe Spider-man. Insa, gazda lui Riot este necunoscuta. Probabil ca nu stim inca cine este gazda lui Riot, pentru ca dezvaluirea va fi socanta. Probabil pe la sfarsitul filmului Venom 2018 Online Subtitrat, Riot va fi invins si se va vedea cine l-a gazduit. Si toti spectatorii vor fi socati sa afle cine a fost in tot acest timp. Bine, e doar o presupunere.

Va veti uita la acest film sau ii veti da skip?

Suntem curiosi daca va veti uita sau nu la povestea lui Venom. Filmul apare in cinematografe pe 5 octombrie. Daca l-ati vazut deja, nu uitati sa ne spuneti cum vi s-a parut.

Pana data viitoare, nu uitati ca avem si o pagina de Facebook. Dati-ne un Like, daca vreti sa ramaneti la curent cu toate noutatile despre filmele aparute.

Alte filme super tari