War Horse Calul de lupta (2011)

War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat

Steven Spielberg este un adevarat geniu cand vine vorba de filme. Acesta a reusit sa scrie cele mai frumoase scenarii si sa realizeze filme de poveste. Unul din filmele mele preferate este “War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat”. Acesta este un film de poveste lansat in 2011 si care a devenit in scurt timp un adevarat succes fiind nominalizat la multe premii Oscar si Globul de Aur.

Filmul are in centru actiunii un tanar pe nume Albert care are o relatie speciala cu calul sau, primit chiar de la tatal sau. Dupa ce l-a cumparat, tatal lui Albert a vazut ca Joey este un cal naravas si nu il va ajuta sa are pamantul. Este esential pentru el sa cultive locul ca sa isi plateasca datoriile. Albert se ambitioneaza si vrea sa le demonstreze tuturor ca Joey este un cal special. Cei doi vor ara pamantul din spatele casei si toata lumea din zona va veni sa vada minunea. Chiar daca la inceput nimeni nu le da sperante celor doi, Albert reuseste sa il faca pe Joey sa traga la plug si sa are tot locul.

War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat – Detalii ale filmului

War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat
War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat

Din pacate razboiul incepe si Joey este vandut cavaleriei si rimis pe front in Primul Razboi Mondial. Putem spune ca Joey traieste o adevarata poveste de viata pe frontul de razboi. Pe front ii va face pe nemti si englezi sa faca pace pentru 10 minute, timp in care il vor scoate din sarmele inghimpate pe Joey. Acesta reuseste sa supravietuiasca pe toata perioada razboiului. Atunci cand este aproape de a fi ucis fiindca este grav ranit, Albert si el ranit, isi da seama ca Joey este alaturi de el. Deoarece nu vede, Albert le descrie celor din jurul sau cum arata Joey. Asa isi scapa calul de la moarte. Cei doi reusesc sa se regaseasca dupa o perioada lunga de timp in care au infruntat iadul pe frontul de razboi.

Filmul War Horse Calul de lupta 2011 Online Subtitrat este foarte lung. Nu vreau sa dezvalui amanunte esentiale din aceasta poveste emotionanta care are in centru un cal. Desi pare o gluma ca un cal poate fi personajul principal dintr-un film, sa stiti ca nu e asa. Acest film merita vazut deoarece este foarte frumos si emotionant. Eu ii acord nota 9.0 si il trec in lista filmelor mele favorite.

Voi ati vazut filmul? V-a placut?  Nu v-a placut?