War Machine (2017)

War Machine 2017 Online Subtitrat

ATENTIE! Pentru a putea viziona toate filmele de pe site la calitate HD si fara intreruperi (reclame) trebuie sa va updatati driverele. Apasati pe patratelul de mai jos pentru a face rapid asta si a va putea bucura dupa de galeria de filme. Acest lucru se aplica doar pentru persoanele care ne acceseaza site-ul de pe laptop/calculator.

Stiti romanul “The Operator”? L-ati citit sau macar ati auzit de el? Daca nu, nu-i problema. Desi e un super roman, nu trebuie neaparat sa-l cititi. A aparut si o ecranizare, despre care vom vorbi in continuare. Apropo, in film joaca si Brad Pitt.

Ce se intampla in War Machine 2017 Online Subtitrat?

Dupa cum deja v-ati dat seama, adaptarea romanului se numeste War Machine. Nu prea seamana cu The Operator, nu-i asa? Este un film de comedie ce are in prim plan implicarea armatei americane in Afghanistan. Perspectiva din care ni se spune povestea este cea a armatei americane. Povestea se afla la granita dintre real si absurd.

Generalul Stanley McChrystal se afla in mijlocul unui razboi imprudent in Orientul Mijlociu. Se intampla lucruri bizare pe campul de lupta.

In War Machine 2017 Online Subtitrat nimeni nu poate avea incredere in nimeni. Razboiul scoate la suprafata cea mai rea parte a firii umane. Nu mai exista incredere, nu mai exista nimicin afara de rautate si sange. Totul devine o jungla, unde doar cel mai puternic supravietuieste. Iar generalul Stanley McChrystal devine una dintre cele mai importante figuri de razboi, asta pana cand un jurnalist gaseste dovezi care il pot compromite.

Urmareste War Machine 2017 Online Subtitrat la noi pe site!

Alte filme super tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *