What Men Want 2019 Online Subtitrat

What Men Want 2019 Online Subtitrat e un film interesant despre care vrem sa va vorbim in articolul de astazi. Asezati-va comod si haideti sa vedem despre ce este vorba in acest nou film online 2019. Il puteti gasi si pe IMDB.

Ce se intampla in What Men Want 2019 Online Subtitrat?

In orice firma de pe Pamant, colectivul este alcatuit atat din barbati, cat si din femei. Din pacate, femeile nu prea sunt luate in serios de cele mai multe ori. O astfel de poveste traieste si personajul principal din filmul What Men Want 2019 Online Subtitrat. Femeia e luata putin in ras de toti olegii ei de sex masculin. Si lucrurile continua sa fie asa, pana intr-o seara. Femeia iese si ea sa se distreze in club si se loveste la cap. Cand se trezeste…lucrurile nu mai sunt la fel. Se pare ca lovitura a facut-o sa poata auzi gandurile. Nu, nu gandurile tuturor, ci doar gandurile barbatilor.

Datorita acestui lucru, relatia ei cu toti barbatii din jur se schimba. Ei nu se mai pot ascunde. A, si tot datorita acestei noi puteri pe care o are, femeia din film isi ajuta o buna prietena. Ea este invitata la nunta acesteiam, alaturi de alti oameni. Aici, toata lumea e fericita, asa cum se intampla de obicei la astfel de evenimente. Si, inainte ca mirele si mireasca sa isi faca juramintele toti se opresc. Inainte de a-si spune unul altuia DA, femeia noastra in rol de personaj principal ii opreste. De ce? Ei bine, din gandurile mirelui, ea afla ca acesta a inselat mireasa. Si ea, ca o prietena buna ce e nu-i poate permite prietenei ei sa se marite cu un astfel de barbat.

Ar trebui sa te uiti la acest film?

Noi am spune ca da, trebuie sa te uiti la What Men Want 2019 Online Subtitrat. E un film haios, la care sigur vei rade. Si ideea lui e interesanta. Iata si un trailer pentru el, sa vedeti cum arata personajele: