White Boy Rick (2018)

White Boy Rick 2018 Online Subtitrat

Astzi suntem bucurosi sa va prezentam un film pe care suntem singuri ca veti adora sa-l vedeti. Nu v-ati dat deja seama de titlul acestuia? A, sau nici nu v-ati uitat atent? Bine, atunci vi-l vom spune noi: White Boy Rick 2018 Online Subtitrat. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre subiectul tratat de pelicula. Dupa aceea, dumneavoastra veti decide daca merita sa va petreceti aproape 2 ore sa-l vedeti sau daca veti da skip. Fara alte adaugiri, sa vedem care e treaba.

Ce se intampla in White Boy Rick 2018 Online Subtitrat?

Povestea il are in prim plan pe Richard Wershe Jr. sau mai bine spus pe adolescentul cu acelasi nume. Actiunea din film se intampla in anii de tinerete ai acestuia, atunci cand se intampla lucruri dubioase, care il fac sa o ia pe o ruta de pe care nu se poate intoarce.

In jurul anului 1980, tanarul Wershe Jr. devine un informator sub acoperire al FBI-ului. Si de aici, incepe treaba in White Boy Rick 2018 Online Subtitrat. Lucrurile se intampla intr-un fel care il va face pe Richard sa ajunga intr-un loc nu foarte placut. Poate va ganditi ca, din moment de ajunge informator sub acoperire, va avea intr-un fel sau altul legea pentru el. Insa, nu este asa. Face niste greseli care il vor costa scump. Prima greseala e ca face trafic de droguri. Pentru greseli de genul el se trezeste in inchisoare. Si nu pentru scurt timp. Nu. El trebuie sa ispaseasca o pedeapsa pe viata.

Insa, aceasta este povestea pe scurt. Daca v-a placut ce ati citit pana acum si vreti sa vedeti pe larg ce se intampla, nu trebuie decat sa va uitati la White Boy Rick 2018 Online Subtitrat. A, si dupa ce-l vedeti, poate ne spuneti si cum vi s-a parut. Va lasam mai jos si un trailer: