Wolves (2017)

Wolves 2017 Online Subtitrat in Romana HD


loading…
slabeste

Un nou film pentru voi! E vorba de Wolves 2017 Online Subtitrat. In randurile ce urmeaza, va vom da niste detalii despre ce se intampla in cadrul acestui film. Stati linistit, nu va vom da spoilere sau alte lucruri. Va vom da detaliile necesare sa va faceti o parere initiala. Si apoi, la finalul acestui articol, va vom pune si un trailer. Trailer al filmului, bineinteles. Astfel, veti piutea vede si cum arata actorii si, implicit personajele. Stim ca uneori aparentele sunt decisive, tocmai de aia si ideea de a va pune trailer-ul.

Ce se intampla in Wolves 2017 Online Subtitrat?

Uneori, aparentele insala. Poate unele persoanje care au succes in cariera, nu au succes si in viata personala. Si invers. Tocmai de aceea ar fi bine sa ne uitam in jur si sa ne gandim ca poate multi nu sunt ceea ce par. In sensul ca unii duc niste razboaie care nu se vad la prima vedere. Subiectul filmului despre care va vorbim in acest articol se leaga de tot ce am spus.

Wolves 2017 Online Subtitrat are ca personaje principale pe Michael Shannon, Taylor John Smith, Carla Gugino. Wolves este regizat de catre Bart Freundlich si spune despre o stea in varsta de 18 ani pe nume Anthony care a castigat o bursa la Universitatea Cornell. Totul parea sa fie bine deoarece era capitanul unei echipe de succes, invata bine si avea o relatie cu o tipa superba, dar si niste prieteni extraordinari. Acasa, lucrurile nu stateau asa, el se chinuia cu tatal sau care era dependent de jocurile de noroc. Si pana la urma, stai sa te gandesti: cum poti sa rezolvi toate astea? Te bazezi pe reusitele profesionale si incerci sa ignori esecurile personale? Daca vreti sa aflati raspurile personajului, uitati-va la Wolves 2017 Online Subtitrat. Trailer-ul filmului este mai jos:

Alte filme super tari